Ga naar hoofdinhoud

De blog waarin ik een prijs won

Gepubliceerd op: - Leestijd ongeveer: 1 minuten

Jawel, mensen. Soof had eind maart geluk: ik won een prijs! Tsja, de Corona-lockdown was net een paar weken bezig en dan wil men wel eens domme dingen doen.

Als vulpen-gek ben ik lid van het forum FOuntain Pen Network. Ik verveelde me een beetje en snuffelde rond op dat forum. Toen zag ik dat iemand een topic had gestart dat je moest raden welke inkt ze had meegenomen van haar werk naar huis voor in isolatie te gaan. Ik volgde het een beetje en stelde op een gegeven moment toch maar een vraag om wat meer hints te krijgen (gelimiteerde editie, nog te koop of niet meer, dat soort dingen).

Toen kwamen er een paar hints.

En met wat detectivewerk deed ik een gok. En dat was meteen een lucky shot. Ik had het geraden!

De prijs? Zij zou inkt en/of een vulpen naar de winnaar sturen. Uiteindelijk werd het inkt EN en pen! Begin april werd het op de post gedaan, maar door de Coronamaatregelen vertrok er pas deze week een vliegtuig met post en dus mijn pakje richting Europa. Maar gisteren lag het in mijn brievenbus!

De inkten zijn:

← Terug naar blogoverzicht