Ga naar hoofdinhoud

Enkele flesjes inkt...

Gepubliceerd op: - Leestijd ongeveer: 1 minuten

Bij vulpennen hoort inkt. Ik begon met (saaie) blauwe patronen, maar ontdekte al snel het Britse merk Diamine en KLEUR!

Ik wil niet al teveel kleuren inkt hebben, want ik heb fineliners van Stabilo in alle kleuren van de regenboog en die willen ook graag gebruikt worden. Maar een elektrisch blauwe kleur inkt wil ik graag nog toevoegen aan mijn collectie. Daarvoor zit ik naar de kleur Asa-Gao uit de Iroshizuku-lijn van Pilot te kijken. Is hele goede inkt en hele mooie flesjes!. Ik bedoel, kijk dan!

Een mooi en elegante vierkant flesje inkt van glas met een touwtje om de hals. De inkt vormt onderaan een soort V.

Ik weet dat velen voor felblauw zweren bij Baystate Blue van Noodlers, maar die komt er bij mij never nooit in. Ja, het is het blauwste blauw ooit, maar die inkt verkleurt alles waar het mee in aanraking komt. En vanwege zijn eigenschappen krijg je het nergens uit. Dat is met andere inkten gelukkig wel anders...

En misschien ga ik ooit ook wel eens inkt van het Koreanse merk Colorverse proberen. Ik bedoel, met nerdy namen als Schrödinger, Cat, Moon Landing, etc. Hoe kun je daar niet van houden?

Al heb ik voorlopig wel genoeg inkt. En dat toevallig een koninklijk thema heeft? Tsja, dat ging echt per ongeluk.

Mijn collectie inkt, nogal chaotisch op tafel uitgesteld. Per merk hebben de flesjes allerlei verschillende vormen

 • Lamy Blauw
 • Visconti blauw
 • Diamine Tudor Blue
 • Diamine Burgundy Royale
 • Waterman Intense Black
 • Diamine Majestic Blue
 • Diamine Woodland Green
 • Diamine Imperial Purple
 • Diamine Monaco Red
 • Diamine Turquoise
 • Diamine pakje inktpatronen Royal
← Terug naar blogoverzicht